Gemeente
Amsterdam

De Stem van West

Wat stel jij voor?

31 januari 2017

In het kort

De campagne voor ‘Stem van West’ is nu van start! Met deze campagne willen we de bewoner laten weten dat je nu online een voorstel kunt doen voor je eigen buurt.


De campagne ‘Stem van West’ is nu gestart! Je zult posters in je buurt tegenkomen en misschien ook berichten op Facebook. Leden van het Algemeen Bestuur (AB) gaan de wijk in en leggen uit wat het online platform ‘de Stem van West’ voor jou als bewoner kan betekenen. Het AB wil namelijk graag weten welke interessante ideeën en plannen er leven bij de bewoners van West.

Op verkiezingsdag tellen we elke stem, op alle andere dagen wordt iedere stem gehoord.

Iedere bewoner kan een plan uploaden op de Stem van West. Wanneer je een voorstel hebt geüpload, kun je andere buurtbewoners uitnodigen om op je plan te stemmen. Na 30 dagen wordt gekeken welk voorstel de meeste stemmen heeft behaald. Dit voorstel wordt dan op de agenda gezet van het Algemeen Bestuur en uitgebreid besproken. In de eerste 30 dagen nét niet eerste geworden? Geen zorgen! Je hebt in totaal 90 dagen de tijd om de meeste stemmen te behalen, met de kans je voorstel te komen pitchen in de vergadering van het Algemeen Bestuur!

Dus wil je meebeslissen over je eigen buurt? Laat je stem horen!

“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan in!