Gemeente
Amsterdam

De Stem van West

Dit voorstel wordt besproken

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit voorstel wordt besproken in de volgende vergadering!

Tram 7 GRAAG TERUG in de Witte de Withstraat.

Door Faisel Rajjab
6 mei 2019

Wij willen tram 7 weer terug in onze straat! Het weghalen was onnodig en daarbij is er ook nooit iets besproken met ons.

Ik heb onlangs een zwaar hartinfarct gehad. Ik had veel aan de tram door mijn straat. Net zoals veel ouderen en minder validen. De tram is weg omdat er teveel ongelukken zouden gebeuren met auto's in de straat. Er zouden drempels worden geplaatst die nu alweer zijn VERDWENEN. Auto's en motoren scheuren alweer door de straat met alle gevolgen van dien... Waarom is er niet meer gecontroleerd door de verkeerspolitie? Waarom is er niet nog een zebrapad aangelegd ter hoogte van het Hotel Not Hotel?

Locatie

“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan of oproep in!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Yvonne Bosman | 15 mei 2019 09:52

Ja echt wel ze hebben geen rekening gehouden met mensen in die straat die je eerst helemaal uit moet lopen en ja hij moet terug

Reageren
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Martin Cleaver | 15 mei 2019 11:21

Er komen natuurlijk wel drempels of vernauwingen terug om het verkeer af te remmen. De eerste waren tijdelijk om de situatie te checken. De tramrails zijn er nog, maar op de hoeken zijn de wissels en rails weg. De tram terug is nu niet meer een optie.

Reageren
Jesje De Schepper | 28 augustus 2019 10:18

De straat is te smal voor een tram. Ook voor veel verkeer trouwens. De auto's (en scooters) rijden er weer veel te hard. Er spelen veel kinderen op het plein, die zouden veilig moeten kunnen spelen, in een straat waar auto's hoogstens te gast zijn.

Reageren
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.