Gemeente
Amsterdam

De Stem van West

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Postzegelparkje Nassaukade

Door René Gouweleeuw
24 februari 2017
De Stem van West   |   24 augustus 2017 11:53

Beste René,

Dank voor je plan, helaas is het niet gelukt om in de 90 campagne-dagen boven de 100 stemmen uit te komen. Pas wanneer dat lukt kom je op een van de 3 de peildata in de volgende fase waar gekeken wordt welk 100+ plan de meeste stemmen heeft.

Je plan blijft echter beschikbaar op de site van Stem van West. Daarnaast ben je altijd welkom om in het Algemeen Bestuur over je plannen en ideeen te praten via de reguliere inspraak. Je kan je hiervoor opgeven via deze link.

Met vriendelijke groet,

Alex
de Stem van West

Het aanleggen van een postzegelparkje aan de Nassaukade ten noorden van het Havas Lemz gebouw.

Aan het begin van de Overtoom staat het kantoor van reclamebureau Havas Lemz. Ten zuiden van dit mooie gebouw is het Leidsebosje aan de Stadhouderskade. Ten noorden van dit gebouw is een rommelig parkeerterrein. Het zou mooi zijn als dit terrein zou worden aangepakt. Dus autos weg of onder de grond. En een parkje a la Leidsebosje aanleggen met een mooie wandelboulevard langs het water tot aan de koekjesbrug. Om ruimte te creeren zouden de aldaar schuingeparkeerde auto veranderd kunnen worden in langsparkeren. Tevens zou achter het Havas Lemz een loopsteiger aangelegd kunnen worden zodat het Leidsebosje en het nieuwe postzegelpark mooi met elkaar verbonden kunnen worden. Eventueel zelfs een horecagelegenheid creeren zodat op die mooie plek aan het water lekker op het terras van een hapje of drankje genoten kan worden.

Locatie

“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan of oproep in!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Marty Keizer | 11 november 2017 21:02

Het is een vergeten terrein dat zeker natuur kan gebruiken.

Reageren
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Nog geen argumenten tegen.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.