Gemeente
Amsterdam

De Stem van West

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Oppoetsen van de Stolper (struikel) stenen

Door Lilian Vorenhout
1 april 2017
De Stem van West   |   24 augustus 2017 11:48

Beste Lillian,

Dank voor je plan, helaas is het niet gelukt om in de 90 campagne-dagen boven de 100 stemmen uit te komen. Pas wanneer dat lukt kom je op een van de 3 de peildata in de volgende fase waar gekeken wordt welk 100+ plan de meeste stemmen heeft.

Je plan blijft echter beschikbaar op de site van Stem van West. Daarnaast ben je altijd welkom om in het Algemeen Bestuur over je plannen en ideeen te praten via de reguliere inspraak. Je kan je hiervoor opgeven via deze link.

Met vriendelijke groet,

Alex
de Stem van West

Oppoetsen van de Stolper stenen in West o.a. Adm. de Ruyterweg fam. Italiaander als blijk van respect voor deze personen e.a. WO 2 getroffen

http://www.ad.nl/binnenland/bewoners-naar-rechter-om-struikelsteen-amsterdam~af5d5e47/ Vanuit een sterke behoefte om deze misselijke discussie te voorkomen in West met alle flatulente opmerkingen van dien lijkt het mij een goed idee om bewoners/ schoolkinderen te betrekken bij een dergelijk project als het oppoetsen van de Stolper stenen als blijk van respect voor het verleden en een schitterende toekomst in het verschiet. Alg. bestuur zou Rabbinaat West (Erwin Bruggemans) hierbij kunnen betrekken. Argumenten om op dit plan te stemmen: zoveel mogelijk sympatie voor elkaar te blijven uitdragen in ons mooie West :) 

Locatie

“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan of oproep in!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Nog geen argumenten voor.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Nog geen argumenten tegen.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.