Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

De Stem van West

Dit voorstel is afgewezen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Lees hieronder waarom dit voorstel is afgewezen. Stemmen op dit voorstel is niet meer mogelijk.

Openbaar Vervoer onmiddelijk weer terug in de lus van Geuzenveld-West/Buurt 10

Door: Mark
16 september 2021
De Stem van West | 8 feb. 2017, 14:33

Beste Mark,

Met deze website kunnen ideeen en plannen rechtstreeks op de agenda van het Algemeen Bestuur in West komen. Omdat je bijdrage betrekking heeft op Nieuw-West hebben we dit idee helaas inactief moeten maken.

Dank voor je bijdrage,

Alex
de Stem van West

In Buurt 10 is geen enkel OV meer. De exploitatiekosten bedroegen € 150.000 maar de nu aangerichte schade loopt tegen de € 50 miljoen.

We zijn al 2,5 jaar in actie tegen de combi GVB/B&W/SRA. Niemand is bereid om met ons op basis van gezond verstand zelfs maar een dialoog aan te gaan. Als individu had men maling aan ons, en dus hadden we ons in een officiëele vereniging verenigd, met 900 geregistreerde leden. En nóg had men maling aan ons. Dat liet ons vervolgens geen andere keus meer dan bij de allerhoogste nederlandse burgerrechter een rechtszaak aan te spannen tegen onze eigen  (.....) Stadsregio Amsterdam (SRA) die eindverantwoordelijk is voor alle OV in A'dam. De rechter kopte het respectloze voorzetje van de SRA vervolgens opnieuw in en beoordeelde ons burgers, kiezers, huizenbezitters, amsterdammers, sporters, recreanten en belastingbetalers als zijnde "niet-belanghebbend". Wie staat er op om deze misstand te corrigeren?!!!

  

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen reacties geplaatst

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen reacties geplaatst

Login om verder te gaan
refresh

Cancel