Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

De Stem van West

Dit voorstel is afgewezen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Lees hieronder waarom dit voorstel is afgewezen. Stemmen op dit voorstel is niet meer mogelijk.

Gewijzigde halte lijn 21 en 61 voor Lidl in Aalbersestraat NU terug naar inham ipv midden op de weg

Door: Mark
16 september 2021
De Stem van West | 8 feb. 2017, 14:33

Beste Mark,

Met deze website kunnen ideeen en plannen rechtstreeks op de agenda van het Algemeen Bestuur in West komen. Omdat je bijdrage betrekking heeft op Nieuw-West hebben we dit idee helaas inactief moeten maken.

Dank voor je bijdrage,

Alex
de Stem van West

Voorkom nog meer verkeersinfarcten en breng onmiddelijk weer de inham terug die er was, i.p.v. nu de bussen op te rijbaan te laten stoppen.

Op een plek waar vele malen per dag al de nodige verkeersinfarcten plaatsvonden, heeft de gemeente het gotspe gehad om de voormalige relatief veilige"inham-halte" zonder enig overleg en zonder enige vooraankondiging te verbouwen tot een halte waarbij de bussen voortaan midden op de rijbaan moeten stoppen, en geen auto die er nu nog kan passeren. De halte ligt precies bij een bocht en tussen 2 drukke ontsluitings-kruispunten, en alsof dat nog niet genoeg was, staan er ook dagelijks rijen auto's precies op het tegenoverliggende wegdek achter de halterende bussen bij de tegenoverliggende halte van diezelfde buslijnen. Dat gaf al levensgevaarlijke situaties aan één kant van de doorgaande Aalbersestraat, maar door de nu ontstane situatie staat het verkeer voortaan op beide weghelften tegelijk vele malen per dag muurvast. Verkeersonveiligheid, aggressie, vele stinkende-, stilstaande en toeterende auto's en dat alles.... omdat de gemeente na enkele decennia nu ineens heeft bedacht dat de GVB-chauffeurs net iets teveel graden aan hun stuur moesten draaien om de inham weer te kunnen uitdraaien. Het staat op hun eigen website LETTERLIJK beschreven dat dit inderdaad de ENIGE reden is voor die verbouwing! Tonnen gemeenschap verkwist, verkeerssituatie dramatisch verslechterd, milieu en omwonenden zwaar de dupe. Breng onmiddelijk die halte weer terug in de oude staat, gemeente! 

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen reacties geplaatst

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen reacties geplaatst

Login om verder te gaan
refresh

Cancel