Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

De Stem van West

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 69 van de 100.

Status

De stemperiode is afgelopen. Stemmen op dit voorstel is niet meer mogelijk.

wij willen Wastedlab in West!

Door: Riekje van Albada
16 september 2021
De Stem van West | 24 aug. 2017, 07:47

Beste Riekje,

Dank voor je plan, helaas is het niet gelukt om in de 90 campagne-dagen boven de 100 stemmen uit te komen. Pas wanneer dat lukt kom je op een van de 3 de peildata in de volgende fase waar gekeken wordt welk 100+ plan de meeste stemmen heeft.

Je plan blijft echter beschikbaar op de site van Stem van West. Daarnaast ben je altijd welkom om in het Algemeen Bestuur over je plannen en ideeen te praten via de reguliere inspraak. Je kan je hiervoor opgeven via deze link.

Met vriendelijke groet,

Alex
de Stem van West

Net als in Noord het recycle project dat tegelijkertijd buurtwinkels steunt, duurzaam bouwmateriaal levert en plastic recycling leuk maakt!

Ik zag het filmpje van Whocares over dit project en besefte dat ik er al eerder van gehoord had. Ik deelde het filmpje in een lokale groep en kreeg gelijk positieve respons van mensen die ik nog niet eens ken. Toen dacht ik:. Dit is iets voor De Stem van West. De plastic inzamel container hier op de hoek zit altijd snel vol. Er is animo. Zeker weten. Nu nog de bewoners die niet in de Facebook groepen zitten, bereiken. Via buurtwinkels die ambassadeur voor het project kunnen worden. Van de Turkse groenteboer tot de Nieuwe Boekhandel en iedereen daartussen. Beginnen in Bos en Lommer en de Baarsjes?

Iedereen in West, bekijk het filmpje over WastedLab en stem op dit plan -voor of tegen mag je zelf weten, maar stem! Wie weet komt het dan op de agenda en kunnen wij in West straks ook meer met ons plastic afval dan alleen het in de container proppen. Dank jullie wel!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Menko Noordegraaf | 23 april 2017 08:35

Fantastisch idee, niet alleen goed voor het milieu, maar veel meer voordelen! Prachtig als op deze manier ook de mensen die er normaal een zooitje van maken (door juist afval op straat te gooien) nu ook zich hier bewust van gaan zijn en juist mee helpen aan een schone stad en hergebruik van materialen (dichtbij in de buurt).

Reageren


ReindeR Rustema | 9 mei 2017 08:28

En het is ook goed om plastic niet in de plastic containers te hoeven doen maar op een andere manier te kunnen recyclen! Want als er veel plastic via die containers gaat dan mag de industrie het statiegeld verder afschaffen. Dat is nog veel erger! Dit helpt ook nog eens buurtwinkels. Met die muntjes heb je een soort statiegeld-systeem met een omweg. Handigerds zullen de plastic heroes-containers wel plunderen lijkt me. Ook een mooie manier om de anti-statiegeldlobby een hak te zetten.

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen reacties geplaatst

Login om verder te gaan
refresh

Cancel