Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

De Stem van West

Dit voorstel is afgewezen

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 61 van de 100.

Status

Lees hieronder waarom dit voorstel is afgewezen. Stemmen op dit voorstel is niet meer mogelijk.

Speeltoestellen voor de allerkleinsten en renovatie Eendrachtspark

Door: Ilker Delener
16 september 2021
De Stem van West | 24 aug. 2017, 06:40

Beste Ilker,
 
Met deze website kunnen ideeen en plannen rechtstreeks op de agenda van het Algemeen Bestuur in West komen. Omdat je bijdrage betrekking heeft op Stadsdeel Nieuw-West hebben we dit idee helaas inactief moeten maken.

Op dit moment is het AB in Nieuw-West aan het onderzoeken of een vergelijkbare site ook daar kan worden opgestart. Voor nu heb ik je plan ter kennisgeving doorgezonden naar Nieuw-West.
 
Dank voor je bijdrage,
 
Alex
de Stem van West 

Graag zouden wij speeltoestellen willen zien voor de allerkleinsten in het Eendrachtspark (bijvoorbeeld een zandbak, schommel etc.)

Graag zouden wij speeltoestellen willen zien voor de allerkleinsten in het Eendrachtspark (bijvoorbeeld een zandbak, schommel etc.) en een opknapbeurt. Bijna in alle parken heb je wat te doen, het Sloterpark wordt/is verbouwd, Het Rembrandtpark wordt verbouwd, er zijn vaak activiteiten in het Erasmuspark, het Eendrachtspark loopt achter. Graag zouden wij hier ook wat dingen willen zien. Het Pierenbadje is leuk maar dit is alleen bij zonnig weer, voor de rest is er niks. Een zandbak of een schommel kan ook bij minder zonnig weer gebruikt worden. 


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Anam Ahmed | 21 augustus 2017 09:29

Ik ben zeker voor want ik heb daar familie wonen met een peuter van 2jaar oud. Echter merken wij dat hier niet zoveel speelgelegenheid is voor onze kleintjes. Fijn dat hier aan gedacht wordt.

Groetjes,

Reageren


Lale Dilmac | 22 augustus 2017 10:42

Het enige wat er is, is een pierenbadje die alleen in de zomer gebruikt kan worden verder is er niets anders te doen voor de kinderen in het park. Het zou fijn zijn als er verschillende accommodaties komen in het park waardoor de kinderen uit de buurt plezier aan kunnen beleven en zodat de park kan opbloeien tot een leuke aangelegenheid van de buurt. Dit stimuleert ook het samen zijn van buurtbewoners, zodat je elkaar leert kennen. Ken je buur!

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen reacties geplaatst

Login om verder te gaan
refresh

Cancel