Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

De Stem van West

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 13 van de 100.

Status

De stemperiode is afgelopen. Stemmen op dit voorstel is niet meer mogelijk.

veiligheids app die alle anderen vervangt voor een hogere melding bereidheid

Door: Carla Broeckx
16 september 2021

We hebben een app ontwikkeld die alle andere apps combineert (amber alert, verbeter je buurt, 112, brand, straat coaches) alles in 1

Bewoners gaven aan dat er een wildgroei is van apps. De melding bereidheid is laag. Het probleem is dat er veel niet wordt opgelost of aangepakt daar men  te laat meld of helemaal niet of men weet niet bij wie men moet melden. Men wil geen 5 tot 10 apps op de telefoon hebben om te melden. Wij hebben hier over nagedacht en alle apps gecombineerd. De communicatie gaat via GPS en wordt direct naar de juiste instantie doorgezet met de optie spoed of geen spoed. De data word anoniem verzameld zodat men een inzicht krijgt wat er in een buurt speelt. De melder word op de hoogte gehouden van de resultaten, dit stimuleert de melding bereidheid. De politie krijgt meer inzicht of er in een bepaalde postcode een af of toename is van delicten en het soort delicten. De melder kan optie foto 's of video's toevoegen zodat de instanties meteen beeld krijgen van de melding.  Deze alles in 1 app combineert alle andere apps. 

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Louise Meijer | 5 oktober 2017 05:43

Het lijkt me veel handiger dan verschillende apps helemaal als je er meteen fotootjes van kan maken om door te zenden !!

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen reacties geplaatst

Login om verder te gaan
refresh

Cancel