Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

De Stem van West

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 38 van de 100.

Status

De stemperiode is afgelopen. Stemmen op dit voorstel is niet meer mogelijk.

Snowplaza Mercator

Door: Elise van der Horst
16 september 2021

Een indoor Snowplaza realiseren in het voormalige pand van Dido Events.

Dit idee heb ik al heel lang, nml vanaf het begin dat Sportplaza Mercator zijn deuren opende.
Ik vond destijds dat de ruimte van en rondom het buitenzwembad ook in de winter benut zou kunnen worden. Mijn aanvankelijke idee was dus een een 'tijdelijke' schaatsbaan met koek en zopie stands te creeeren in de maanden 15 nov t/m 15 maart. Dit idee heb ik uitgewerkt en ben daarmee naar de eigenaar van Sportplaza gestapt. Hij had interesse, maar heeft me toen gevraagd het plan verder uit te werken, voor het jaar daarop. Dit omdat het te kort dag was om het voor dat seizoen nog te realiseren. Daar ben ik door omstandigheden toen nooit meer op terug gekomen. 
Oplossing probleem:
Ja zeker! Net als destijds is mijn uitgangspunt voor dit idee, het VERBINDEN/SAMENBRENGEN van stadsdeelbewoners! Ouders EN kinderen, genieten ongeacht nationaliteit/cultuur SAMEN van sport en spel.
Verder biedt dit idee mogelijkheden tot invulling van o.a.
-naschoolse opvang
-beweging
-competities/wedstrijden (verbinding buurt/wijk bewoners)
-en biedt het de kleine ondernemer/ zelfstandige een plek om zichzelf te laten zien en te leren kennen (Oliebollen & Barra's) etc.
Het stadsdeel MOET mijn voorstel bespreken omdat IK niet alleen het idee heb, maar ook nog eens de know-how/en werkervaring heb om dit voorstel te produceren. Bovendien woon ik inmiddels al ruim 20 jaar met plezier in Bos & Lommer, en ken heel veel mensen die samen met mij dit plan tot een succes zouden willen en kunnen maken!
Ook voor de zomermaanden heb ik een duidelijk idee voor de invulling van deze locatie, maar First things First! Als dit plan je aanspreekt, STEM! 

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen reacties geplaatst

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Henk van Zanten | 14 november 2018 07:45

Het is private ruimte, dan ga je ook maar met de betreffende private eigenaar/beheerder handelen. Als die er brood in ziet én er zijn raakvlakken met de openbare ruimte, dan kan je alsnog een plannetje indienen.

Terzijde: voorstelster doet zich sociaal voor maar is een dwingeland ("Het stadsdeel MOET...") en zelfingenomen ("IK heb de kennis en ervaring"). Mensen die zichzelf belangrijk vinden, moeten zich niet bemoeien met gemeenschapsgeld of openbare ruimte.

Reageren


Login om verder te gaan
refresh

Cancel