Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

De Stem van West

Dit voorstel is afgewezen

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 133 van de 100.

Status

Lees hieronder waarom dit voorstel is afgewezen. Stemmen op dit voorstel is niet meer mogelijk.

Tram 7 GRAAG TERUG in de Witte de Withstraat.

Door: Faisel Rajjab
16 september 2021
De Stem van West | 15 jun. 2020, 13:23

De stadsdeelcommissie heeft het plan besproken in de vergadering van 10 september 2019. De indiener was uitgenodigd om de bespreking bij te wonen en zijn plan toe te lichten maar was helaas niet aanwezig. De stadsdeelcommissie heeft moeten constateren dat het plan niet uitvoerbaar is. Zo zijn de tramhaltes aan de Hoofdweg al aangepast en de haltes op de Postjesweg in voorbereiding, de wissels met de Admiraal de Ruyterweg en de Postjesweg verwijderd en de rails in de Witte de Withstraat dicht gesmeerd. Bovendien is een groep bewoners voor een groene en als 30 km gebied ingerichte Witte de Withstraat.

Wij willen tram 7 weer terug in onze straat! Het weghalen was onnodig en daarbij is er ook nooit iets besproken met ons.

Ik heb onlangs een zwaar hartinfarct gehad. Ik had veel aan de tram door mijn straat. Net zoals veel ouderen en minder validen. De tram is weg omdat er teveel ongelukken zouden gebeuren met auto's in de straat. Er zouden drempels worden geplaatst die nu alweer zijn VERDWENEN. Auto's en motoren scheuren alweer door de straat met alle gevolgen van dien... Waarom is er niet meer gecontroleerd door de verkeerspolitie? Waarom is er niet nog een zebrapad aangelegd ter hoogte van het Hotel Not Hotel?


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Yvonne Bosman | 15 mei 2019 07:52

Ja echt wel ze hebben geen rekening gehouden met mensen in die straat die je eerst helemaal uit moet lopen en ja hij moet terug

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Martin Cleaver | 15 mei 2019 09:21

Er komen natuurlijk wel drempels of vernauwingen terug om het verkeer af te remmen. De eerste waren tijdelijk om de situatie te checken. De tramrails zijn er nog, maar op de hoeken zijn de wissels en rails weg. De tram terug is nu niet meer een optie.

Reageren


Jesje De Schepper | 28 augustus 2019 08:18

De straat is te smal voor een tram. Ook voor veel verkeer trouwens. De auto's (en scooters) rijden er weer veel te hard. Er spelen veel kinderen op het plein, die zouden veilig moeten kunnen spelen, in een straat waar auto's hoogstens te gast zijn.

Reageren


Login om verder te gaan
refresh

Cancel