Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

De Stem van West

Je kunt dit voorstel nu liken

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 61 van de 100.

Status

Nog 85 dagen om dit voorstel te liken als je dit belangrijk vindt voor jouw buurt.

Grafitti-versiering op gebouw De Studio/GAK-gebouw!

Door: Luuk Hendrix
23 juni 2022

De zijkant van het gebouw De Studio is nu één grote betonnen muur die schreeuwt om versiering! Het gaat om de zijkant van het voormalige GAK-gebouw. Zo'n kolossale, grauwe betonnen muur is uitstekend geschikt voor een prachtig grafitti-kunstwerk.

Ik wandel vaak door de Bos en Lommer en als je dan vanaf het Bos en Lommerplantsoen onder de A10 doorgaat, kom je langs het gebouw De Studio. Dit voormalige GAK-gebouw bestaat aan de zijkanten uit grote betonnen platen, die vooral aan de zuidkant zichtbaar zijn vanaf de Erasmusgracht en voor de hele Robert Scottbuurt. Deze platen vormen samen een oppervlakte van minimaal 18 meter breed en 11 verdiepingen hoog. Nog nooit heb ik zo'n geweldige kans gezien voor een (lokale) grafitti-kunstenaar om deze grauwe muur te veranderen in een vrolijk, kleurrijk kunstwerk! Laten we dit waarmaken!


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen reacties geplaatst

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Winie Hoekman | 28 juni 2022 08:58

Ik ben tegen want ik vind dat het niet past bij dit gebouw met monumentale status. Ik vind op zich graffiti meestal heel mooi maar niet op dit Nieuwe Bouwengebouw .

Reageren


Login om verder te gaan
refresh

Cancel